Χαμός στις Κάννες-Επίθεση της Σάραντον στον Γούντι Άλεν:«Κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του»

​Μια απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε η Σούζαν Σάραντον εναντίον του Γούντι Άλεν!

Μιλώντας σε πάνελ για τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη βιομηχανία του κινηματογράφου, η 69χρονη ηθοποιός «τα έχωσε» στον 80χρονο σκηνοθέτη, τον οποίο θυμίζουμε πως το 2014 η υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, κατηγόρησε πως την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Χαμός στις Κάννες-Επίθεση της Σάραντον στον Γούντι Άλεν:«Κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του»

Δυο χρόνια μετά, μπορεί οι κατηγορίες να μην έχουν αποδειχτεί δικαστικά, με τον Άλεν να τις αρνείται κατηγορηματικά, αλλά η Ντίλαν έχει στο πλευρό της πολλούς.

(Αριστερά η Ντίλαν και δεξιά ο Άλεν)

4

Εκτός από τον αδερφό της, Ρόναν Φάροου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα επιτέθηκε στον πατέρα του λέγοντας πως τον θυμάται όταν ήταν παιδί να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της Ντίλαν και να την βάζει να γλύφει το δάχτυλό του, υπέρ των όσων υποστηρίζει η Ντίλαν, τάχθηκε και η Σούζαν Σάραντον.

καθόλου καλό υλικό για ταινία στο οποίο μια μεγάλη γυναίκα ερωτεύεται έναν νεαρότερο άνδρα, η Σάραντον είπε:

«Δεν έχω να πω τίποτα καλό για τον Γούντι Άλεν, οπότε καλύτερα ας μην το φτάσουμε εκεί» είπε η διάσημη ηθοποιός, δίχως να διστάσει να δηλώσει ότι:

(Ο Γούντι Άλεν με την υιοθετημένη του κόρη και σύζυγό του, Σουν Γι)

Χαμός στις Κάννες-Επίθεση της Σάραντον στον Γούντι Άλεν:«Κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του»

«Πιστεύω πως ο Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά ένα παιδί και δεν νομίζω πως αυτό είναι σωστό».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

To 2014 σε άρθρο στο περιοδικό «Vanity Fair», η 31χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου, είχε αποκαλύψει πως ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ήταν 4 Αυγούστου του 1992, στο σπίτι της Φάροου στο Κονέκτικατ, οπότε και ο Άλεν την κακοποίησε σεξουαλικά σε μια απομονωμένη σοφίτα!

«Θυμάμαι πολύ καλά τι συνέβη κι ας ήμουν 7 ετών. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ήμουν ντυμένη και θυμάμαι πολύ καλά τι δεν φορούσε εκείνος… Το έκανα επειδή φοβόμουν, αλλά ήθελα να σταματήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντίλαν.

Κατά το δημοσίευμα, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, η Μία Φάροου πήγε την Ντίλαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ ο εισαγγελέας του Κονέκτικατ διέταξε την αντίστοιχη υπηρεσία του νοσοκομείου Yale-New Haven να εξετάσει το παιδί.

Τον Μάρτιο του 1993, το νοσοκομείο αποφάνθηκε ότι η Ντίλαν δεν κακοποιήθηκε, ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα, ο δικαστής της Νέας Υόρκης αρνήθηκε στον Γούντι Άλεν την επιμέλεια των τριών παιδιών που είχε υιοθετήσει με την Μία Φάροου.

Οι δικηγόροι του βραβευμένου σκηνοθέτη, πάντως, ισχυρίζονταν πως η καταγγελία είναι αβάσιμη και η 31χρονη πείστηκε να πει ψέματα από την Μία Φάροου, η οποία έγινε έξαλλη όταν ο Άλεν την χώρισε για να παντρευτεί την υιοθετημένη κόρη του, Σουν Γι!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άλεν, ο οποίος τότε είχε χαρακτηρίσει «αναληθές και αισχρό» το αν λόγω άρθρο.

Δυο χρόνια μετά ο σάλος δεν έχει κοπάσει ακόμα, καθώς την περασμένη εβδομάδα ο γιος του Γούντι Άλεν, Ρόναν Φάροου, επανήλθε στο θέμα, και με αφορμή το 69ο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ο Άλεν παρουσίασε την νέα του ταινία «Café Society», ο γιος του επέπληξε όσους ηθοποιούς συνεργάζονται μαζί του, καθώς αυτό προκαλεί πόνο στην κακοποιημένη του αδερφή, η οποία τους θαυμάζει και δεν αντέχει να τους βλέπει στις ταινίες του.

star.gr

Close