Χαμός στον Ant1: Ποια εκπομπή κόβεται και προκαλεί πανικό;

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Ant1;
To τέλος για την εκπομπή του Ant1 έφτασε!

Το τέλος για τον Γιώργο Μαυρίδη, δεν άργησε να έρθει! Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω…

Ακόμα τρεις εκπομπές του απομένουν, σύμφωνα, με την πηγή μου, για τον Γιώργο Μαυρίδη και το “Beat Buzzer”. Όσο και να προσπάθησε μάταια! Κανένα αποτέλεσμα και ειδικά καμία αλλαγή στα νούμερα!

Δείτε ακόμα: Θρίαμβος: Η εκπομπή που στην πρεμιέρα της άγγιξε το 43,9% τηλεθέαση!

Χαμός στον Ant1: Ποια εκπομπή κόβεται και προκαλεί πανικό;

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον πίστεψε πάρα πολύ η διεύθυνση προγράμματος που διαδέχτηκε το Γιάννη Λάτσιο. (Ποφάντης γαρ κολλητός της Νικολέτας Ράλλη)

Δείτε ακόμα Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το εντυπωσιακό φόρεμα δια χειρός Βασίλη Ζούλια που φόρεσε στο GNTM! (εικόνες)

Μάλιστα, η συγκεκριμένη διεύθυνση ήρθε σε κόντρα με την κεντρική διεύθυνση του καναλιού, που σε καμία περίπτωση δεν πίστευε ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής μπορεί να κάνει καριέρα στην ελληνική τηλεόραση!

Κανένας δεν έπεσε μέσα όμως, με τα μονοψήφια που έκανε στην εκπομπή να είναι σκέτη απελπισία!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο μέσος όρος του καναλιού,κάτι που η ιδιοκτησία δεν θέλει ούτε να το βλέπει ούτε να το συζητά! Δείτε εδώ αναλυτικά, ότι σας είχαμε ήδη προαναγγείλει!

Χαμός στον Ant1: Ποια εκπομπή κόβεται και προκαλεί πανικό;

Άλλωστε, εμείς εδώ στο Youweekly.gr και στο Vandas Blog, σας είχαμε πει όλο το παρασκήνιο σχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Ant1, που φαίνεται να ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με τα χαμηλά έως ανύπαρκτα νούμερα τηλεθέασης!

Ακόμα και τελευταία ευκαιρία του είχαν δώσει για την εκπομπή, με αλλαγή ώρας και μέρας για το “Beat Buzzer”, αλλά μάταια!

Τρεις εκπομπές λοιπόν, απομένουν ακόμα και επιβεβαιωνόμαστε, αφού η “κηδεία” του “Βeat Buzzer”, έρχεται και μάλιστα άμεσα!

Πηγή: youweekly
Close