Χάρης και Βάσω παντρεύονται - Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους

Η νύφη φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ ο γαμπρός μαύρο κοστούμι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, Πάνος Βλάχος και Iωάννα Τριανταφυλλίδoυ αποχώρησαν από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» και ήδη φτιάχνουν τη κοινή τους ζωή στην Αμερική.

Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων για τον Χάρη και τη Βάσω, τους ήρωες που υποδύονται στο σήριαλ, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν ευτυχές τέλος για το ζευγάρι και αρκετές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «MYtv», στο τελευταίο επεισόδιο Χάρης και Βάσω, παντρεύονται στο δημαρχείο και για πρώτη φορά τα τρία ζευγάρια της Μουρμούρας θα συναντηθούν με αφορμή το γάμο.

Ο Ηλίας και η Μαρίνα είναι καλεσμένοι, αφού εκείνος είναι ο λογιστής του πατέρα της Βάσως. Από την άλλη, ο Μηνάς και η Βούλα πηγαίνουν στο μυστήριο κατά λάθος, αφού ήταν καλεσμένοι αλλού και μπερδεύτηκαν. Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που έχουν κάνει γκεστ εμφανίσεις και σχετίζονται με τη ζωή του Χάρη και της Βάσως.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που υποδύεται τον πατέρα της νύφης, η Μαρία Γεωργιάδου, στον ρόλο της μητέρας του γαμπρού, η Έφη Παπαθεοδώρου, σαν γιαγιά του Χάρη, η Φωτεινή Ντεμίρη, που υποδύεται τη θεία του, και η Ιωάννα Πηλιχού, η «κολλητή» της νύφης, η οποία θα είναι και η κουμπάρα, επανεμφανίζονται στο φινάλε των ηρώων.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε μία αίθουσα εκδηλώσεων στο Περιστέρι. Η νύφη φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ ο γαμπρός μαύρο κοστούμι. Πολύς χορός, κέφι, τραγούδι αλλά και το κόψιμο μίας εντυπωσιακής τούρτας είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου επεισοδίου, ενώ το προσκλητήριο του γάμου των τηλεοπτικών Χάρη και Βάσως έχει πάνω στίχους από το τραγούδι Όνειρο των Onirama.

To τελευταίο επεισόδιο, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μιας και στα πρώτα επεισόδια του Ιανουαρίου το νέο ζευγάρι, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη, θα υποδυθούν ένα νέο ζευγάρι που θα αρχίσει τη μουρμούρα.

Αυτό είναι το προσκλητήριο των ηρώων της σειράς

1

 

via

 

Close