Η Χατζηβασιλείου παίρνει θέση για τον αποστολέα πακέτου που την κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη!

Ο αποστολέας που είχε συμμετάσχει στην προηγούμενη εκπομπή «Πάμε Πακέτο» και είχε κάνει έξαλλη πρώτη φορά στην εκπομπή της την Βίκυ Χατηβασιλείου, την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως μέσα από την εκπομπή της.
Σε μήνυμά του στο facebook αναφέρει: «ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους: υβριστές, «κριτές» και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ»
Η δημοσιογράφος του «Όλα Καλά», Σοφία Τουντούρη επικοινώνησε με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία εξήγησε πως πρόκειται να τοποθετηθεί επί του θέματος σήμερα, ημέρα Τρίτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
«Μίλησα με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την ρώτησα αν θα ζητήσουν μέσα από την εκπομπή “συγγνώμη” και μου είπε “συγγνώμη ζητάμε όταν κάνουμε λάθη, όχι όταν προσεγγίζουμε τους ανθρώπους με αγάπη και προσπάθεια επίλυσης των αιτημάτων τους”», ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του Μακεδονία ΤV!

 

Πηγή: gossip-tv.gr
Close