Χριστούγεννα:  Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για ασφαλείς γιορτές

Σε επιφυλακή  θα βρίσκεται η αστυνομία  έτσι ώστε να τηρηθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του  κορονοϊού από  την Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων.

Δείτε επίσης : Σχολεία  Σαρηγιάννης: Αν ανοίξουν στις 8 Ιανουαρίου θα αυξηθούν τα κρούσματα κατά 50%

Οι αστυνομικές αρχές θα βρίσκονται επί ποδός  προκειμένου να μην ξεφύγουν τα πράγματα   σε αυτή την κρίσιμη περίοδο  σε σχέση με τον κορονοϊο.

Στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα οποία ξέρουν την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, επισημαίνουν πως  οι επόμενες 10 ημέρες είναι κομβικής σημασίας.

Η κυβέρνηση προτείνει στο γιορτινό τραπέζι να είναι το πολύ δύο οικογένειες και μέχρι εννέα άτομα. Εκείνοι που θα πάνε στο μεσημεριανό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6.

Τ α ξημερώματα από τις 22.00 το βράδυ μέχρι τις 05.00 θα κυκλοφορούν αποκλειστικά εργαζόμενοι για  τις γιορτινές ημέρες . Η ΕΛ.ΑΣ. και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είναι σε αναβρασμό για να οργανώσει το εορταστικό σχέδιο που ελέγχει και προσωπικά  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σκοπός του  σχεδίου είναι  τα μεσημεριανά  ρεβεγιόν  να μην γίνουν  βραδινά πάρτυ.

Η αστυνομία φέτος θα είναι επί ποδός για για ασφαλείς γιορτές.

Close