Τα πρώτα λόγια της μάνας της μαθήτριας που λιποθύμησε από την πείνα – Είχε να φάει 3 μέρες!

Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά σε συνεργασία με την «Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε» για την επέκταση του δικτύου σε όλα τα σχολεία.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος συμμετείχε σε ειδική σύσκεψη με την διοίκηση της “Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε”, όπου εξετάστηκαν οι δυνατότητες και τέθηκαν οι βάσεις για την επέκταση του δικτύου διανομής στο Περιστέρι.

Δείτε επίσης: Πότε δεν πρέπει να στέλνετε το παιδί στο σχολείο

Στη σύσκεψη με τον κ. Θεοδωράκο συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπακώστας, Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών, Ιερόθεος Κουφής, Διευθυντής Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Υποδομών, Χρήστος Χασαπόπουλος, Μηχανικός Σχεδιασμού Υποδομών, Δημήτρης El Sami, Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Γιώργος Λάμπρου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε επίσης: Πώς διαδίδονται οι λοιμώξεις στο χώρο του σχολείου;

Γιατί το φυσικό αέριο πρέπει να μπει σε όλα τα σχολεία της χώρας;
Επειδή κάθε χρόνο τα σχολεία κάνουν παράπονα ότι το πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και τα κονδύλια που λαμβάνουν για αυτό δεν επαρκούν για την θέρμανση των τάξεων μια λύση που πρέπει να υιοθετηθεί από όλους τους Δήμους της χώρας είναι το φυσικό αέριο. Είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, είναι ελαφρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα απομακρύνεται άμεσα. Είναι άοσμο αλλά προστίθεται χαρακτηριστική οσμή για την ανίχνευση πιθανής διαρροής του. Είναι οικολογικό καθώς παράγει πολύ λιγότερους ρύπους από τα υπόλοιπα καύσιμα.

Πηγή: infokids.gr
Close