Δείτε πώς είναι σήμερα η Κατερίνα Ηλιάδη από τους Δύο Ξένους σε σπάνια εμφάνισή της

Η σειρά Δύο Ξένοι, ήταν από εκείνες που κολλήσαμε και αγαπήσαμε πίσω στο 1997…

Πέρα από το τηλεοπτικό ζευγάρι Σεργιανόπουλου- Παπούλια, υπήρξαν πολλοί ηθοποιοί καταξιωμένοι και έμπειροι, αλλά και πολλοί που μέσω της σειράς, ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής στη μικρή οθόνη, εξίσου βέβαια πολύ ταλαντούχοι.

Μετά το τέλος άλλοι συνέχισαν την τηλεοπτική τους καριέρα και άλλοι αποχώρησαν από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση .Μια αυτές και η Κατερίνα Ηλιάδη, η οποία υποδύονταν την μαθήτρια του Μαρκορά, «Ντιάνα».

Παρόλο που ξεχώρισε με το ρόλο της, απομακρύνθηκε από τη μικρή οθόνη. Η ηθοποιός σήμερα παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στην Αθήνα και την Ελευσίνα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town μένει πάντα στο κέντρο της Αθήνας και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας δείχνει τα δωμάτια του νέου σπιτιού της (εικόνες,βίντεο)

Η ίδια τον περασμένο Μάρτιο, πρωταγωνίστησε στο Εθνικό θέατρο με την παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ» στο θέατρο Φούρνος.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κατερίνα Ηλιάδη από τους Δύο Ξένους σε σπάνια εμφάνισή της Δείτε πώς είναι σήμερα η Κατερίνα Ηλιάδη από τους Δύο Ξένους σε σπάνια εμφάνισή της Δείτε πώς είναι σήμερα η Κατερίνα Ηλιάδη από τους Δύο Ξένους σε σπάνια εμφάνισή της

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close