"Δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε" Η ανεκδιήγητη υβριστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και η απάντηση που έδωσε

Όπως μάθαμε, σχετικά πρόσφατα, και μείναμε έκπληκτοι από τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη με τον καρκίνο και προσπαθεί να κρατιέται δυνατός και θετικός παρά το πρόβλημα υγείας του.

Φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους followers του με την κατάσταση της υγείας του αλλά και την καθημερινότητά του. Πρόκειται για έναν πολύ συμπαθητικό και όμορφο νεαρό ηθοποιό, ταλαντούχο, που όπως φαίνεται διακρίνεται από ήθος και σεμνότητα.

Δείτε επίσης Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η κόρη τους πόζαρε με μαγιό και είναι ίδια η μαμά της!

Και αυτό το έδειξε για μία ακόμη φορά μέσα από την απάντηση που έδωσε σε μία γυναίκα, η οποία του έκανε λεκτική επίθεση, με προσβολές πολύ άσχημες χωρίς κανέναν λόγο. Ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσίευσε αυτήν τη συνομιλία τους και απάντησε με τρόπο που θα σας λυγίσει.

Πραγματικά πόσο ντροπή για μερικούς ανθρώπους που δεν σέβονται τίποτα και έχουν μόνο κακία μέσα τους….

«Πόσο Μαλα κας είσαι;», είπε η εν λόγω “κυρία” στον Αντίνοο Αλμπάνη με τον ίδιο να μένει έκπληκτος και να ζητάει εξηγήσεις.

Αυτή συνέχισε: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Από την πλευρά του, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να απαντήσει δημόσια σε αυτό το κείμενο λέγοντας «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».

Δείτε επίσης Πόσο άλλαξε ο «Μάκης» του «Εμείς & εμείς» μετά από 21 χρόνια; Δείτε πως είναι σήμερα!

"Δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε" Η ανεκδιήγητη υβριστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και η απάντηση που έδωσε

Δείτε όλα τα νέα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Close