Δήμος Χαλκιδαίων- κορονοϊός   : Κλείνουν όλα τα σχολεία

Δήμος Χαλκιδέων : Κλείνουν όλα τα σχολεία στη  Χαλκίδα, Αρτάκη και άλλες περιοχές για τρεις ημέρες. Δείτε παρακάτω ποιες ήμερες κλείνουν τα σχολεία στο Δήμο Χαλκιδέων.

Κλείνει για 3 μέρες όλα τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων με απόφαση της η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Δείτε ακόμη Τραγωδία :Νεκρό βρέφος έξι μηνών

Την προσωρινή διακοπή λειτουργίας όλων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων για τρεις (3) ημέρες, ήτοι από την Παρασκευή 05/02/2021 έως και την Τρίτη 09/02/2021, αποφάσισε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η αναστολή λειτουργίας αποφασίστηκε για λόγους υγιεινής και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες απολύμανσης. Οι τρεις (3) ημέρες κρίθηκαν αναγκαίες, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης σε 131 σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων.

Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη, βάσει του ΠΔ 79/2017 (ΦΕΚ 109/01-08-2017) και των διατάξεων του άρθρου 75 παρ. 1 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010 (περ.4, παρ.27). Η αρμοδιότητα απόφασης προσωρινής αναστολής λειτουργίας τμημάτων και σχολικών μονάδων, δημόσιων και ιδιωτικών προς αποφυγής κινδύνου εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), λαμβάνεται από τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από γνώμη του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, κατ’ εφαρμογή του εκάστοτε ισχύοντος Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Κρούσματος της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», σύμφωνα με το άρθρο 43 του Ν. 4722/2020.

ΣΕ ποιες περιοχές κλείνουν τα σχολεία στη Χαλκίδα (Δήμος Χαλκιδέων)

Κοινότητα Δροσιάς
Κοινότητα Λουκισίων
Κοινότητα Βαθέος Αυλίδας
το Βαθύ Αυλίδας [ 2.385 ]
το Μικρό Βαθύ [ 576 ]
η Παραλία [ 602 ]
η Ριτσώνα [ 535 ]
Κοινότητα Παραλίας
Κοινότητα Καλοχωρίου-Παντειχίου Αυλίδας
Κοινότητα Φάρου Αυλίδας
Κοινότητα Αγίου Νικολάου
Κοινότητα Βασιλικού
Κοινότητα Αφρατίου
Κοινότητα Μύτικα
Κοινότητα Νέας Λαμψάκου
Κοινότητα Φύλλων
Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close