Δείτε πως είναι σήμερα η Jenny  Banks από το ''Mary Poppins''

Πάνε 52 χρόνια όπου η Julie Andrews  εισήγαγε στους κινηματογραφόφιλους τη Mary Poppins μια διασκεδαστική και χαρισματική νταντά με μαγικές δυνάμεις. Από τότε, η ταινία της Disney συνεχίζει να είναι ένα αγαπημένο κλασικό έργο,που παρακολουθείτε  ξανά και ξανά από πολλούς ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους.

Φυσικά, όλοι θυμόμαστε Jane Banks, όπου την έπαιξε η οχτάχρονη ηθοποιός  Karen Dotrice, ένα από τα τυχερά παιδιά που πήρε η Poppins υπό την φροντίδα της, αλλά κανένας μας δεν έχει ιδέα το πως είναι σήμερα αυτό το γλυκό οχτάχρονο κοριτσάκι και σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζαμε αν την βλέπαμε κάπου τυχαία στο δρόμο.

Δείτε ακόμη:Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη; Δείτε πώς είναι σήμερα

dite-pos-ine-simera-i-janebanks-apo-to-mary-poppins_

Μετά από  το Mary Poppins , η Karen εμφανίστηκε σε μια σειρά από ταινίες, όπως το Gnome-Mobile (1967) και τα τριάντα εννέα βήματα (1978), καθώς και σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως upstairs, downstairs , αλλά τελικά άφησε την ενεργή δραστηριότητα της για τα μεγαλώσει τα παιδιά της. Η Karen, τώρα στα 60 της, ονομάστηκε ως ”Disney Legend” , το 2004, μια ονομασία που τιμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην <<πλούσια κληρονομιά>> της της Disney.

Δείτε ακόμη:Δείτε πως είναι σήμερα ο Βασίλης Δοσούλας 22 χρόνια μετά το ατύχημα με ιπτάμενο δελφίνι! (VIDEO)

dite-pos-ine-simera-i-janebanks-apo-to-mary-poppins1_

Μήπως η Poppins έδωσε κρυφά στην Jane μια κουταλιά νερό από την πηγή της νεότητας; Ο χρόνος της φέρθηκε πραγματικά καλά.

Μια θλιβερή σημείωση, αν αναρωτιέστε τι συνέβη ποτέ στο συμπρωταγωνιστή της Karen, Matthew Garber, ο οποίος έπαιξε λίγο το Michael Banks, απεβίωσε στην ηλικία των 21, ένα χρόνο αφότου κόλλησε ηπατίτιδα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ινδία 1976.

dite-pos-ine-simera-i-janebanks-apo-to-mary-poppins2_

 

Δείτε ακόμη:Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη»

 

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη δημιουργία αυτής της ταινίας χωρίς αυτόν, το διασκεδαστικό κομμάτι θα ήταν μισό αν δεν υπήρχε αυτός », είπε η Karen για το παιδικό συμπρωταγωνιστή της, του οποίου  το όνομα επίσης αναφέρθηκε ώς ” Disney Legend” το 2004. «Ενώ ήμουν πολύ τυπική και δεν άφηνα τον εαυτό μου να κοιτάξει παραπέρα, ο Μάθιου είχε  μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και του κινδύνου. Ήταν παλαβός και θα μπορούσε να γίνει οδηγός αγώνων αυτοκινήτου. Πάντως αυτός κατάφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή παρά τα 21 του χρόνια. “‘

Πηγή:womansday

Close