Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Καταπέλτης η ιατροδικαστής – «Ήταν σε άθλια κατάσταση!»

Την δραματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 23χρονη Φαίη Μπλάχα στο νοσοκομείο περιέγραψε στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η ιατροδικαστής, Χριστίνα Σπηλιοπούλου, η οποία είχε εξετάσει την άτυχη κοπέλα ενώ νοσηλεύονταν σε καταστολή στην Κεντρική Κλινική και στη συνέχεια διενήργησε τη νεκροψία -νεκροτομή στη σορό του 23χρονου κοριτσιού.

Η ιατροδικαστής εμφανίστηκε πεπεισμένη στην κατάθεση της πως «το κεφάλι της νεαρής κοπέλας «φαίνονταν σαν είχε προσκρούσει σε κάποια επιφάνεια ενώ οι υπόλοιπες κακώσεις «μαρτυρούσαν» χτυπήματα από πάλη ενώ ξεκαθάρισε πως μόλις τρία 24ωρα μερά τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της Βαγγέλη Στεφανάκη (ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη), η κοπέλα βρισκόταν στα πρόθυρα του θανάτου καθώς «το στέλεχος του εγκεφάλου της ήταν εντελώς κατεστραμένο».

Η ιατροδικαστής μάλιστα εμφανίστηκε στην κατάθεση της πεπεισμένη πως: «Η κοπέλα δεν είχε πέσει προς τον προφυλακτήρα ώστε να χτυπήσει. Η κοπέλα ήταν χτυπημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, στην βρεγματική χώρα και όχι στο πίσω μέρος, όπως θα συνέβαινε αν είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close