«Δράκος» της Αθήνας: Έτσι ξεγελούσε τα ανήλικα κοριτσάκια – Το κόλπο με τον αστυνομικό για να ασελγήσει στα παιδιά

έλος στην δράση του «δράκου» στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Από το 2011 μέχρι σήμερα ο 33χρονος «δράκος» ασέλγησε σε βάρος έξι ανήλικων κοριτσιών ηλικίας από 11 έως και 17 ετών. Ωστόσο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Ανώτατων Αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, τα θύματά του είναι δεκάδες, καθώς πολλά ανήλικα κορίτσια που έπεσαν θύματα του «δράκου» δεν το είπαν στους γονείς τους.

Μιμούνταν τον «δράκο των Πετραλώνων» – Το κόλπο με τον αστυνομικό
Ο 33χρονος ουσιαστικά είχε μιμηθεί την δράση του «δράκου των Πετραλώνων», ο οποίος είχε συλληφθεί το 2012 κατηγορούμενος για δεκάδες ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας ο 33χρονος «δράκος» του κέντρου κυκλοφορούσε με ποδήλατο και αναζητούσε παιδιά που επέστρεφαν στο σπίτι τους από το σχολείο και ήταν μόνα τους.

Ο «δράκος» σταματούσε τα ανυποψίαστα παιδιά στις εισόδους των πολυκατοικιών τους και τους συστήνονταν ως αστυνομικός, λέγοντάς τους πως έχει σημειωθεί σοβαρή κλοπή στο σχολείο τους και ο ίδιος έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίασή της.

Δέιτε περισσότερα στο apithano.gr

Close