«Έχω δεχτεί πολύ και σκληρή κριτική για το σώμα μου και καταβάθος ναι, πληγωνόμουν»- Ένα δυνατό μήνυμα πασίγνωστης παρουσιάστριας

Η πολυαγαπημένη και γνωστή παρουσιάστρια μίλησε δημόσια μέσα από μία ανάρτησή της, για τις κριτικές που είχε δεχθεί στο παρελθόν για το σώμα της και περνάει το δικό της μήνυμα για το body shaming.

Δείτε επίσης Η καλύτερη δίαιτα εξπρές 15 ημερών από την Δρ Μαρία Ψωμά!

Πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό στο instagram και έγραψε δύο συγκινητικά λόγια η Λάουρα Νάργες, σύμφωνα με το  altsantiri.gr.

«Έχω δεχτεί πολύ και σκληρή κριτική (να πω και πόλεμο;) για το σώμα μου και καταβάθος ναι, πληγωνόμουν! Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω κανέναν από εκείνους για αυτό τελικά. Πληγωνόμουν γιατί δεν αισθανόμουν η ίδια καλά. Σήμερα καταλαβαίνω πως ότι δε μου αρέσει απλά το αλλάζω και καταφέρνω κάθε μέρα να αγαπώ το σώμα μου ακόμα πιο πολύ. Είναι αγώνας. Αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς, να μάθετε να σας αγαπάτε. Φωτογραφήθηκα μαζί με επτά πανέμορφες γυναίκες, η καθεμία έχει τη δική της ιστορία και το δικό της μήνυμα. Γυναίκες πανέμορφες, κουκλάρες, μοναδικές! Χαίρομαι πολύ κορίτσια που ενώσαμε τις δυνάμεις μας! Ευχαριστώ @ariskavatzikis και @grhello για το μάθημα αυτό!».

Δείτε επίσης Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με μαγιό χωρίς retous και photoshop που μας άφησε άφωνους!

«Έχω δεχτεί πολύ και σκληρή κριτική για το σώμα μου και καταβάθος ναι, πληγωνόμουν»- Ένα δυνατό μήνυμα πασίγνωστης παρουσιάστριας «Έχω δεχτεί πολύ και σκληρή κριτική για το σώμα μου και καταβάθος ναι, πληγωνόμουν»- Ένα δυνατό μήνυμα πασίγνωστης παρουσιάστριας

Με πληροφορίες από altsantiri.gr

Close