ΕΦΕΤ: Ανακαλείται πασίγνωστο μπιφτέκι – Βρέθηκε σαλμονέλα

ΕΦΕΤ: Αποσύρονται επικίνδυνα τροφικά από τα σούπερ μάρκετ

Ανακαλείται συσκευασμένο μπιφτέκι πουλερικών από τον ΕΦΕΤ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, καθώς εντοπίστηκε σαλμονέλα.

Με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκι κοτόπουλου και γαλοπούλας που βρέθηκε με σαλμονέλα και καλεί όσους το προμηθεύτηκαν να μην το καταναλώσουν!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ THE BURGER ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΚΑΟ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ & ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ», με αριθμό παρτίδας L210720 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 20-07-2022, καθαρού βάρους 2 X 180 γρ.

Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εργαστηρίων, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν με τα ως άνω στοιχεία είναι ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ διότι βρέθηκε θετικό στο παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

 

Δείτε επίσης : Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπαχαρικό: Μην το καταναλώσετε

 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν».

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται πασίγνωστο μπιφτέκι – Βρέθηκε σαλμονέλα ΕΦΕΤ: Ανακαλείται πασίγνωστο μπιφτέκι – Βρέθηκε σαλμονέλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close