Εφιάλτης: 19χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε 13χρονη

Εφιάλτη έζησε μία 13χρονη στην Ανάβυσσο όταν ένας 19χρονος από το Πακιστάν προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της ενώ, τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Μανώλης Σφακιανάκης για την υπερέκθεση των παιδιών στα social media έχοντας κάνει τους παιδόφιλους να «ξεσαλώσουν»!Παράλληλα, διαβάστε πότε είναι κακούργημα και πότε πλημμέλημα η σ@ξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, με αφρομή και το περιστατικό του 48χρονου δασκάλου και της 35χρονης καθηγήτριας.

Σύμφωνα με το MEGA o 19χρονος παραμόνευε έξω από το σπίτι της ανήλικης, και όταν εκείνη βγήκε την άρπαξε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της. Γείτονας που ήταν στο σημείο έβαλε τις φωνές και βγήκε από το σπίτι ο πατέρας του κοριτσιού.

Δείτε επίσης : Κρήτη : Δείτε τον 35χρονο που κατηγορείται για βιασμός ανήλικης

Ο 19χρονος προσπάθησε να το σκάσει, ωστόσο οι γείτονες τον κυνήγησαν, τον έπιασαν και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία. Κάτοικοι καταγγέλλουν σύμφωνα με το athensmagazine.gr ότι παρόμοια περιστατικά είναι συχνά στην περιοχή και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Μανώλης Σφακιανάκης: «Η υπερέκθεση των παιδιών στα social media έχει κάνει τους παιδόφιλους να ξεσαλώσουν»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close