Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Στο νοσοκομείο Τρικάλων άφησε τη τελευταία του πνοή ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδερφός του γνωστού κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο μεγαλύτερος αδερφός του περιβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Τρικάλων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας για χρόνια δρούσε μαζί με τον αδερφό του, Βασίλη Παλαιοκώστα, αλλά και μόνος του κάνοντας ληστείες. Μετά την αποφυλάκισή του εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος του ALPHA

Σύμφωνα με τα trikalaola.gr, ο Νίκος Παλαιοκώστας υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και δεν άντεξε.

Χαλκίδα : Γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της

Μάλιστα, είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο, είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης και ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην Α’ Παθολογική όπου νοσηλευόταν και συγχρόνως έκανε αιμοκάθαρση.