Έγινε τέρας! Έκανε 150 πλαστικές, ρίσκαρε τη ζωή του και μετατράπηκε σε… πάπια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Τζόι είναι 26 ετών και εργάζεται σε tattoo studio στις ΗΠΑ. Κάποια στιγμή θέλησε να αλλάξει την ζωή του και τα αποτελέσματα ήταν ΟΛΕΘΡΙΑ.
Όταν ήταν 18 ετών θέλησε να γίνει ο «κύριος τέλειος» και έτσι επισκέφτηκε τον πλαστικό. Πρώτα άλλαξε την μύτη του αλλά τελικά εθίστηκε τόσο πολύ στις πλαστικές που μέσα σε πέντε χρόνια έκανε 100 πλαστικές οι οποίες διήρκεσαν 150 ώρες και του κόστισαν 60.000 δολάρια!

Δύο πλαστικές στη μύτη, αφαίρεση ιδρωτοποιών αδένων και τακτικό μπότοξ στο μέτωπο, την μύτη το πηγούνι και τα χείλη που κοστίζουν περίπου 300 δολάρια τον μήνα κάνει ο Τζόι. Περιττό να πούμε πως έχει μανία με την εμφάνιση του και οι πλαστικές του έχουν γίνει τρόπος ζωής.

Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισε να βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθια του και να τα κάνει… τριπλάσια! Γι αυτό τον σκοπό πλήρωσε 10.000 δολάρια και για 6 εβδομάδες δεν μπορούσε να κάτσει!

Και μπορεί να πέρασε τόσα πολλά αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει αφού θέλει και πάλι να αλλάξει την μύτη του και να μεγαλώσει κι άλλο τα οπίσθια του: «Ξέρω ότι πολλοί θα πουν πως είναι αφύσικο αλλά είναι ωραία αίσθηση. Είναι σαν να κάθομαι σε μπάλες νερού. Όλοι μου κάνουν κοπλιμέντα και μου ζητούν να αγγίξουν τα οπίσθια μου. Το πλαστικό είναι φανταστικό!»

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close