Έγκλημα στα Καλύβια: Φυλακίστηκε ο 32χρονος – Νομίζει ότι το θύμα του έχει κάνει μάγια

Ο 32χρονος Αλβανικής καταγωγής προφυλακίστηκε ύστερα από την απολογία του στον εισαγγελέα. Ο άνδρας μετά από μια διαμάχη σχετικά με τα κοινόχρηστα σκότωσε έναν  60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων την προπαραμονή των Χριστουγέννων καθώς πίστευε πως το θύμα και η σύζυγός του τού έκαναν μάγια. Ενώπιον της ανακρίτριας που βρέθηκε και απολογήθηκε σήμερα ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε  πως πίστευε ότι με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

Όπως δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων του Μιχάλης Φράγκου:

Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί. Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.

Δείτε επίσης : Στο νοσοκομείο γνωστός σεφ μετά από φωτιά στο κατάστημά του

Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο έτερος δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος: «Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

Close