Εκκενώθηκε νοσοκομείο όταν πήγε στα επείγοντα 88χρονος με οβίδα στον πρωκτό

Τι άλλο θα ακούσουμε  πια : Νοσοκομείο εκκενώθηκε  όταν το επισκέφθηκε ένας ηλικιωμένος που είχε μια οβίδα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου σφηνωμένη στον πρωκτό του.

Σύμφωνα με την Var-Matin, την οποία επικαλούνται το γαλλικό BFMTV, η γαλλική Le Point αλλά και η New York Post, ο 88χρονος ασθενής επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να αφαιρεθεί το εκρηκτικό-αντίκα, αλλά αντ’ αυτού προκάλεσε «φόβο για βόμβα» και τη μερική εκκένωση του νοσοκομείου.

«Από τις 9 μ.μ. έως τις 11:30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου συνέβη ένα επείγον περιστατικό που απαίτησε την παρέμβαση πυροτεχνουργών, την εκκένωση των επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιών καθώς και την εκτροπή των εισερχόμενων επειγόντων περιστατικών», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Δειτε επίσης : Φρικη : Βρέφος βρέθηκε νεκρό και σε προχωρημένη σήψη

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα βλήμα πυροβολικού του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε βρει στο σπίτι του αδελφού του και δεν ήταν ενεργό.

Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου φοβήθηκε και σήμανε συναγερμό, καλώντας πυροτεχνουργούς και εκκενώνοντας τμήματα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μην ισχύουν οι ισχυρισμοί του 88χρονου και το βλήμα να είναι ενεργό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι πυροτεχνουργοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα το βλήμα να εκραγεί μέσα στον άνδρα.

«Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι επρόκειτο για συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιούσε ο γαλλικός στρατός», ανέφερε το νοσοκομείο.

Οι εμβρόντητοι γιατροί άρχισαν στη συνέχεια τη διαδικασία προσπάθειας αφαίρεσης του αντικειμένου -το οποίο είχε μήκος σχεδόν 8 ίντσες και πλάτος πάνω από 2 ίντσες- από το ορθό του άνδρα.

Δείτε επίσης : Αλαλούμ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία  Έως και 4 χρόνια αναμονή για χειρουργείο

«Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμη και ένα κουτί αφρού ξυρίσματος έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε σε ασυνήθιστα αντικείμενα που εισάγονται εκεί που δεν θα έπρεπε», δήλωσε ένας γιατρός. «Αλλά ένα βλήμα; Ποτέ!».

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να οδηγήσουν τον ηλικιωμένο άνδρα στο χειρουργείο σύμφωνα με το iefimerida.gr για αφαίρεση του βλήματος.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, είναι πλέον «καλά στην υγεία του» και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close