Έκκληση για γάλα και πάνες

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού απευθύνει έκκληση για βρεφικά και παιδικά γάλατα και πάνες.

Έκκληση για γάλα και πάνες

Δειτε ακομα «Μην το πετάς, χάρισέ το!»: Πού μπορείτε να προσφέρετε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και κάθε λογής αντικείμενα που δεν χρειάζεστε

Το απόθεμα του Κοινωνικού Ιατρείου έχει μειωθεί δραματικά, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. Για αυτό διοργανώνεται μια συμβολική εκδήλωση στις 6 Οκτωβρίου, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από τις 10.00 π.μ έως τις 18.00.

«Φέρνετε μαζί σας γάλατα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας ή εβαπορέ για παιδιά 2-3 ετών ή πάνες κυρίως Νο 4 και 5, αλλά και πολύτιμα φάρμακα, όπως παυσίπονα, εισπνεόμενα, γαστροπροστατευτικά κλπ. Έτσι αποκτάτε πολύτιμα βιβλία, και θα στηρίξετε όσους υποφέρουν και τους στηρίζει το ΜΚΙΕ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη Πατροκτόνος Ζακύνθου: Ο πατέρας μου μού έλεγε «κάνε μου κατάσταση με την αδελφή σου»

 

Έκκληση για γάλα και πάνες

Το Κοινωνικό Ιατρείο βοηθάει περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών). «Το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς», αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ΜΚΙΕ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι εθελοντές του, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Το ΜΚΙΕ δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, που εν συνεχεία προσφέρονται δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Το ΜΚΙΕ λειτουργεί Δευτέρα-Πέμπτη 10:00π.μ.-20:00, Παρασκευή και Σάββατο 10:00π.μ.-14:00

 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

 

Πηγή: www.ant1news.gr
Close