Εξαφάνιση Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε ύποπτος παιδoφιλoς 13 χρόνια μετά την εξαφάνιση

Ήταν πριν από δεκατρία χρόνια, όταν το βράδυ της 3ης Μαΐου του 2007, εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της η Μαντλίν Μπεθ Μακκαν, όπου ήταν μόλις τριών ετών.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Ήταν σε διακοπές με την οικογένειά της, τα δίδυμα αδέρφια της και μια φιλική οικογένεια, όπου εξαφανίστηκε ξαφνικά από το κρεβάτι της στην Πορτογαλία.

Οι γονείς της ήταν για αρκετό καιρό ύποπτοι από τον κίτρινο τύπο και έδωσαν μεγάλη μάχη τόσο για την απόδειξη της αθωότητά τους, όσο και για την εύρεση της Μαντλιν.

Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος 13 χρόνια μετά

13 Χρόνια μετά και οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ύποπτο. Πρόκειται για ένα 43χρονο Γερμανό υπήκοο, κρατούμενο στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη μικτή Μαντρλίν.

Μάλιστα, είχε εντοπιστεί εκείνη την περίοδο να περιφέρεται στην περιοχή με ένα βαν. Η αστυνομία που δεν έχει σταματήσει τις έρευνες απευθύνει νέα έκκληση για πληροφορίες τόσο για το όχημα του υπόπτου όσο και για μια Τζάγκουαρ, καθώς φαίνεται πως ο ύποπτος μεταβίβασε μια μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν σε άλλο πρόσωπο.

Close