Εξομολόγηση ψυχής από την Αντζελίνα Τζολί – Παρέλυσε το πρόσωπό μου

Μια συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε η Αντζελίνα Τζολί, σχεδόν ένα χρόνο μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, στο περιοδικό Vanity Fair, και για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις.

Μιλώντας από το νέο της σπίτι, μια ιστορική έπαυλη του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα αποκάλυψε μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και «παράλυση Bell», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», σημείωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα και συμπληρώνοντας ότι «δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά».

Μιλώντας για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, η ίδια παραδέχθηκε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016, αν και διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή. «Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close