Έκτακτη είδηση: Πέθανε ο Δήμαρχος  Γιώργος Ψαθάς

Έκτακτη είδηση: Πέθανε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

O Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, είχε καρκίνο στους λεμφαδένες σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του daddy-cool.gr

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση. Πριν λίγη ώρα, άφησε την τελευταία του πνοή ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

O εκλιπών ήταν αστυνομικός στο επάγγελμα και ξεχώριζε για τον ευθύ και ακέραιο χαρακτήρα του. Ηταν 63 ετών και αποτελεί γέννημα – θρέμμα των Ψαχνών.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών για πολλά χρόνια.

Το 2014 -και μετά από μία θητεία στα έδρανα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης- εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος. Επανεκλέχτηκε πανηγυρικά το 2019 και το 2023.

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Ψαθάς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά δεν μιλούσε για το σοβαρό θέμα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Τελικά, η μάχη με την επάρατη νόσο αποδείχθηκε άνιση και ο Ψαθάς ξεψύχησε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου.

News