Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτατο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Από την Κυριακή 31-01-2021 το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα ,ενώ από 01-02-2021 Δευτέρα θα επηρεαστούν τα  νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, με βροχές και καταιγίδες και  ισχυρούς ανέμους εντάσεως 7 με 8 και ίσως τοπικά 9 μποφόρ.

Δείτε επίσης : Σκληρό lockdown στο Δήμο Χαλκιδέων

Πιο αναλυτικά

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (31-01-2021)

Από νωρίς το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο, βαθμιαία η Ήπειρος, μέχρι το βράδυ τα υπόλοιπα τμήματα του Ιονίου, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, πρόσκαιρα η Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, και η δυτική Πελοπόννησος.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (01-02-2021)

Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, από τις πρώτες πρωινές ώρες η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα έντονα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενήσουν στα δυτικά και τη Μακεδονία, από το απόγευμα στη Θράκη, ενώ στα νησιά του ανατολικού και βορείου Αιγαίου θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (02-02-2021).

Β. Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, οι οποίοι τη Δευτέρα θα φτάσουν πιθανώς και τα 9 μποφόρ.

Close