Έκτακτο Επίδομα ως 1000€ σε Ανέργους: Mεσα στα Χριστούγεννα οι αιτήσεις

Έκτακτο επίδομα που αφορά επίδομα ανέργων έως 1000 ευρώ – Οι αιτήσεις μπορούν γίνουν ακόμη και μέσα στα Χριστούγεννα

Ενώ για την Ε’ φάση έκλεισαν οι αιτήσεις έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων την ΣΤ’ Φάση και αφορά ανέργους σε όλη την Ελλάδα που ύστερα από επιτυχής κατάρτιση και πιστοποίηση θα λάβουν στους λογαριασμούς τους επίδομα έως 1000 ευρώ μέσω voucher κατάρτισης στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. και πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και του ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας.

Δείτε επίσης  : Προειδοποιεί το Ρολόι της Αποκάλυψης : Ο πυρηνικός πόλεμος πιο κοντά απο ποτέ

Εφόσον μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων κάνετε άμεσα και δωρεάν την Κατάρτιση – Πιστοποίηση και μετά παίρνετε έως και 1000 ευρώ επίδομα! (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ (Το GoLearn εξυπηρετεί μόνο στην Αττική)

Βήμα 1ο

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική υπάρχουν κενές θέσεις στο GoLearn – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βήμα 2ο (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)

Α) Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Βήμα 3ο

Δείτε επίσης : Γρήγορο επίδομα των 400 ευρώ για τους εργαζομένους  Πώς θα το πάρεις

Από 15 Δεκεμβρίου εφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr και το αντικείμενο “Ειδικός στην χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing”! (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ή κάποιο άλλο δημοφιλή αντικείμενο!

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας εντάξουμε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2Ο ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΒΗΜΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες απο το alfavita.gr

Close