Έκτακτο: Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελλήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν σε βάρος του κατηγορίες για βιασμούς κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος, βασισμένες στην καταγγελία του εικοσιπεντάχρονου που αποκάλυψε ότι βιάστηκε σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών και σε ακόμα μια καταγγελία, που έγινε στην εισαγγελία χωρίς να δει τη δημοσιότητα.

 

Μια ακόμη κατάθεση που δόθηκε χθες τα μεσάνυχτα, φέρεται να επιβεβαιώνει πολλά από τα σημεία που περιλαμβάνονται στην μήνυση που κατέθεσε ο εικοσιπεντάχρονος άνδρας για βιασμό, όταν ήταν στην ηλικία των 14 ετών, δηλαδή το 2010. Πρόκειται για κακουργηματική πράξη η οποία δεν έχει παραγραφεί.

Δείτε ακόμη Μεσάνυχτα: Ο Βασίλης εξομολογείται πως τον βίασε το «τέρας του θεάτρου» σε ηλικία 15 ετών (video)

Ο μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται στη μήνυση του ο εικοσιπεντάχρονος, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομήλικούς του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

 

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του εικοσιπεντάχρονου είπε ότι είναι σίγουρος πως λέει την αλήθεια, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Δείτε ακόμη Φως στο τούνελ : Νέες έρευνες στο θρίλερ της εξαφάνισης φοιτήτριας

 

Close