Ελασσόνα: Γιαγιά Έκλεισε τα 100 και τα έχει 400 – Το μυστικό της μακροζωίας

Ελασσόνα: Η γιαγιά έχει δισέγγονο 28 ετών και γιόρτασε τα 100α της γενέθλια.

Τα 100 της χρόνια έκλεισε πριν από λίγες μέρες μια γιαγιά στην Ελασσόνα. Η γιαγιά Άννα, γεννήθηκε στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας το 1922, είναι η μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδερφές της, έχει 8 παιδιά, 16 εγγόνια, 23 δισέγγονα και γιόρτασε τα γενέθλιά της, μέσα στις αγκαλιές τους.

Ελασσόνα: Γιαγιά Έκλεισε τα 100 και τα έχει 400 – Το μυστικό της μακροζωίας

Το μεγαλύτερο παιδί της είναι γεννημένο το 1939 και είναι εν ζωή 82 ετών, το μεγαλύτερο εγγόνι είναι 56 χρόνων και το μεγαλύτερο δισέγγονο 28 χρόνων, ενώ έχει χάσει τον άντρα της πριν 26 χρόνια. Η ίδια αναφέρει ότι το βασικό συστατικό που συνετέλεσε στο να «πατήσει» τα 100, είναι η έλλειψη άγχους και τα βότανα του Ολύμπου.

Δείτε επίσης : Πάτρα  Τραγωδία : Πέθανε 12χρονη από ανακοπή καρδιάς

Πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της σύμφωνα με το newsit.gr στο σπίτι της στα Καλύβια Ελασσόνας, σε ένα πάρτι – έκπληξη που ετοίμασε η οικογένεια της και στο οποίο μαζεύτηκε η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς. Το σπίτι γέμισε με χαμόγελα αλλά και με πολλές ευχές για την γιαγιά Άννα, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της «πνιγμένη» στις αγκαλιές των αγαπημένων της προσώπων.

Ελασσόνα: Γιαγιά Έκλεισε τα 100 και τα έχει 400 – Το μυστικό της μακροζωίας

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη: Μου το έφαγαν το παιδί μου- Το ξέσπασμα της μητέρας

Η ίδια από την πλευρά της ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και να καταφέρουν να φτάσουν στα χρόνια της, όπως μεταδίδει το elassona884.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close