Έλενα Παπαβασιλείου: Τι συνέβη στoν on air καυγά με τη Δέσποινα Καμπούρη

«Έγινε λόγω της έντασης της στιγμής, είμαι αυθόρμητη και αληθινή… Αντέδρασα αυθόρμητα, γιατί ένιωσα πως η Δέσποινα με έθιξε»

Έλενα Παπαβασιλείου και Δέσποινα Καμπούρη λογομάχησαν, χθες Τετάρτη, στην εκπομπή «Γυναίκες» στο Έψιλον, όπου και συμπαρουσιάζουν!

Αφορμή για τον τηλεοπτικό τους τσακωμό ήταν η lifesyle φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή. Αφού έπαιξαν ένα βίντεο με τις ατάκες της συνέντευξης και την εντυπωσιακή φωτογράφηση ξεκίνησε η συζήτηση.

Η Έλενα  Παπαβασιλείου μίλησε για σοβαρότητα και σοβαροφάνεια, εκνευρίζοντας τη Δέσποινα που όμως διατήρησε την ψυχραιμία της.

Η ατάκα της όμως :«Έλενα μην είσαι χαοτική» άναψε φωτιές στην Έλενα Παπαβασιλείου και η κουβέντα κατέληξε σε κανονικό ξεκατίνιασμα.

Σήμερα στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία μίλησε για την εν λόγω χθεσινή στιγμή!

«Νομίζω πως αυτό έγινε λόγω της έντασης της στιγμής. Είμαι αυθόρμητη και αληθινή… Αντέδρασα αυθόρμητα, γιατί ένιωσα πως η Δέσποινα με έθιξε. Αν με ρωτάς θα ήθελα να μην είχε συμβεί όλο αυτό».

Η παρουσιάστρια ωστόσο, παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχουν μιλήσει με την Δέσποινα, γιατί μετά το τέλος της εκπομπής δεν βρέθηκαν, ενώ θα βρεθούν στην σύσκεψη στο κανάλι.

Μάλιστα η Ελένα είπε ότι σκέφτηκε ότι αύριο θα πάει στον Λιάγκα: «Ωχ αύριο έχω να πάω στον Λιάγκα. Τι θα πω»! Και τόνισε: «Και οι δυο θα δείξουμε ωριμότητα έτσι πιστεύω»!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την σημερινή απάντηση της παρουσιάστριας και τον χθεσινό τηλεοπτικό τους καυγά.

 


πηγη

Close