Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια: Δείτε την 45 χρόνια πριν!

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου το 1969. Έτσι, η τούρτα γενεθλίων της θα έχει πάνω 47 κεράκια!

Η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της, γι’ αυτό και αρκετά συχνά αυτοσαρκάζεται στην εκπομπή της, «Ελένη». Στα περσινά της γενέθλια, ανέφερε on air την χρονολογία γέννησης της, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα νόημα να κρύβει την ηλικία της γιατί ο κόσμος την ξέρει αλλά και γιατί τα τέσσερα ή πέντε χρόνια δεν κάνουν καμία διαφορά.

Η ωραία Ελένη δεν αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως θα περάσει τα φετινά της γενέθλια αν και τις προηγούμενες μέρες αναφέρθηκε σε αυτά, με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, Θοδωρή. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς θα περάσει την μέρα της. Συχνά, αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εικόνες από τα ταξίδια της, αλλά και από σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Πέρσι, η παρουσιάστρια του «Alpha» δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της που την δείχνει 45 χρόνια πριν, δηλαδή όταν ήταν δύο ετών. Με αφορμή τα γενέθλια της σήμερα, ανατρέξαμε στον λογαριασμό της και σας την δείχνουμε ξανά.

Χρόνια πολλά Ελένη!

Δείτε την φωτογραφία

View this post on Instagram

45χρονια πριν !

A post shared by @ elenimenegaki on

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη σε νεαρή ηλικία, τις οποίες μοιράστηκε η ίδια μέσω της εκπομπής της, το 2014!

menegakimenegaki1menegaki2menegaki-genethlia

Πηγή: peoplegreece.com
Close