Η Ελένη Μενεγάκη για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την αποχώρηση της από την τηλεόραση

Για το θρίλερ των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και το ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα της στην τηλεόραση, μίλησε, για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και περίπου δύο μήνες, οι φήμες για το μέλλον της παρουσιάστριας οργιάζουν, με κάποιες να μην αποκλείουν τυχόν μεταγραφή της και άλλες να λένε ότι παραμένει στο κανάλι της Κάντζας.

«Έχετε μεγάλη αγωνία; Μα τι σας απασχολεί;», είπε η Ελένη σε δημοσιογράφους, όταν την ρώτησαν αν φεύγει από τον Alpha και συνέχισε: «αυτά τα λέτε εσείς! Εγώ δεν βγήκα να κάνω έστω ένα νεύμα για το αν ισχύει κάτι ή όχι. Εγώ μένω με το στόμα κλειστό και, όταν είναι να μιλήσω, μιλάω. Για τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες, υπεύθυνο είναι το κανάλι, δεν είναι δικιά μου δουλειά να κάνω ανακοινώσεις! Δεν θα αλλάξει και κάτι στη ζωή σας αν μάθετε τι θα κάνω εγώ από Οκτώβρη».

Όσο για το αν σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση;

«Φυσικά και θα με δείτε τον Οκτώβρη! Ελπίζω ο κόσμος να με βλέπει και εγώ να είμαι καλά και δυνατή και να έχω κέφι κι όρεξη όπως τώρα, για πολλά χρόνια ακόμα. Ούτε μου περνάει από το μυαλό να αποχωρήσω, είμαι πολύ power ακόμα για να σκέφτομαι τέτοια!», απάντησε η ίδια.

Πηγή: star.gr

Close