ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

ELIF Επεισόδιο 182 στο Star. Το εκατοστό ογδοηκοστό δεύτερο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Ημέρα προβολής επεισοδίου: Πέμπτη 4/10/18. Στο προηγούμενο επεισόδιο (181) είδαμε πως η Αλιγιέ προσλαμβάνει δύο άντρες για να απαγάγουν τη Ζεϊνέπ ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιλέγουν κοστούμι και νυφικό για τον γάμο τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Μελέκ βλέπει ένα όνειρο σχετικά με τους γονείς της και θέλει να επισκεφθεί τον τάφο τους. Ο Μελίχ είναι σίγουρος πως η Αλιγιέ κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Ζεϊνέπ και της ζητάει να συναντηθούν.

Δείτε ακόμα: My Style Rocks 2: Εγινε τηςρόμπας στο πλατό! Αποχώρησε ο Κουδουνάρης! (βίντεο)

Στο επεισόδιο 182 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως ο Μελίχ λέει στην Αλιγιέ πως ξέρει τα πάντα και έχει και τις αποδείξεις και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί εκείνος θα την παρακολουθεί συνεχώς.

Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Αλιγιέ να κάνει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ, το κακό που έκανε στη Μελέκ και τον Κενάν. Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως είναι αβοήθητη με τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν και από τη νεκροψία. Τηλεφωνεί στους άντρες της και τους ζητάει να πάνε τη Ζεϊνέπ σπίτι της.

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γκάφα της “γκρέμισε” το πλατό! Απίθανο σκηνικό στο My Style Rocks…

Η Αλιγιέ δεν ξέρει πια τι να κάνει και πως να προφυλάξει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει ότι της είπε ο Μελίχ, να ζητήσει δηλαδή συγνώμη από τη Μελέκ. Όμως δεν καταθέτει εντελώς τα όπλα και καταστρώνει ένα σχέδιο. Η Τουλάι δεν θέλει να πληγωθεί περισσότερο ο Βεϊσέλ. Προσπαθεί να τον κάνει να τη μισήσει λέγοντας του πως τον πλησίασε για τα λεφτά του.

Ο Βεϊσέλ όμως δεν έχει πειστεί και περιμένει έξω από την πόρτα της αλλά ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει όμως από έναν οδηγό ταξί για τον εκβιασμό, που δέχεται η Τουλάι και της προτείνει να το σκάσουν μαζί. Η Μελέκ και ο Σελίμ περιμένουν νέα από την αστυνομία.

Δείτε ακόμα: Αυτός είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που εκβίαζε φοιτήτριες και ζητούσε σεξ ως αντάλλαγμα

Ανησυχούν πολύ γιατί δεν μπορούν να βρουν τον Ερκούτ πουθενά. Οι άντρες της Αλιγιέ, αφήνουν δεμένη τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της και φεύγουν. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ και τη Μέλεξ τι πέρασε αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι ευθύνεται ο Ερκούτ. Είναι ταραγμένη και κουρασμένη και ζητάει από τον Σελίμ να την υποσχεθεί πως δεν θα κάνει τίποτα.

Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και η Αλιγιέ υποκρίνεται πως δεν ξέρει τίποτα και δείχνει στον γιο της την υποστήριξή της για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ. Την επόμενη μέρα επισκέπτεται την κοπέλα για να της πει περαστικά. Όλοι ξαφνιάζονται από τη συμπεριφορά της αλλά και χαίρονται ταυτόχρονα.

Η Μελέκ όμως συνεχίζει να την υποψιάζεται, δεν έχει πειστεί από την ξαφνική αλλαγή της. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα και δίνει εντολές για να ετοιμάσουν το νυφικό δωμάτιο. Η Αρζού την απειλεί να τα αποκαλύψει όλα αν δεν εμποδίσει αυτό τον γάμο. Η Αλιγιέ της λέει πως αν φύγει από το κτήμα, ούτε εκείνη θα μπορέσει να επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια της.

Η Αλιγιέ την προειδοποιεί να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά με αυτό το ζήτημα. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ της δείχνει το δωμάτιο, που τους ετοίμασε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ. Εν τω μεταξύ, ένας άντρας με το όνομα, Σερντάρ, παρακολουθεί το κτήμα. Έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και της λέει πως ήρθε για να πάρει αυτό που του ανήκει. Η Αρζού τρομοκρατείται…

Πηγή: happytv
Close