Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 6 β κύκλου στο Star. Το έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30.

Σκηνοθεσία: Ογκιούζ Αγιάζ, Φούλια Γιαβούζογλου

Σενάριο: Ruya Istanbul

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Βολκάν Κολπάν, Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, Χασάν Μπαλικτάς, Εμρέ Κιβιλτσίμ, Γκιουλτσίν Τουντσόκ, Μπατουχάν Σοντσούλ, Ιλκέρ Γκουρσόι, Ζεϊνέπ Οτζρέν, Εσίν Μπενίμ, Αϊσούν Γκιουβέν, Σουκρού Βεϊσέλ, Ουμούτ Ολτσέρ

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως Η Αλιγιέ είναι σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού είναι θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση….

Στο επεισόδιο 6 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως H Μελέκ αφήνει την Ελίφ στο νοσοκομείο για να την προσέχει η Γκιουλνούρ ώστε να μπορέσει εκείνη να πάει στην κηδεία του Κενάν.

Δείτε ακόμα ;Πέτα τη φριτέζα –Περιλήψεις Επεισοδίων 7-8

Η Αρζού θέλει να διώξει τη Μελέκ από την κηδεία του Κενάν αλλά η Αλιγιέ και ο Μελίχ την εμποδίζουν. Όλοι ξαφνιάζονται όταν εμφανίζεται στην κηδεία ο Νετζντέτ, ο πατέρας της Αρζού. Η Αρζού τον ρωτάει τι θέλει εκεί αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Ο Νετζντέτ είναι ανακουφισμένος επειδή μαζί με τον Κενάν, θα θαφτεί και το κοινό τους μυστικό.

Πριν συμβεί το ατύχημα, ο Κενάν είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή είχε εμπλοκή στη δολοφονία των γονιών της Μελέκ. Ο Νετζντέτ τότε ζήτησε από τον πιστό του άντρα, τον Φεγιάζ, να εμποδίσει τον Κενάν από το να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Φεγιάζ ήταν αυτός, που πείραξε το αυτοκίνητο του Κενάν με αποτέλεσμα να προκληθεί το θανατηφόρο ατύχημα.

Όταν φεύγουν όλοι, η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα πάνω από τον τάφο του Κενάν και του λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του και πως τον αγαπάει ακόμα. Ο Κενάν όμως στην πραγματικότητα είναι ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος και έχει παραισθήσεις, φωνάζοντας συνεχώς το όνομα της Μελέκ. Η Γκόντζα εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Σελίμ αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό έτσι της αρκεί να βλέπει τη φωτογραφία του κρυφά και να ζει στο κτήμα μαζί του.

Δείτε ακόμα :Έλα στη θέση μου ( Γ κύκλος) – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Μετά την κηδεία, ο Σελίμ δέχεται τα συλλυπητήρια του κόσμου και στη συνέχεια πηγαίνει στο νοσοκομείο για να βρεθεί στο πλευρό της Ζεϊνέπ. Ο οργανισμός της Ζεϊνέπ δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει χάσει πολύ αίμα και εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και όλοι ανησυχούν. Και ο Ερκούτ ανησυχεί για την κοπέλα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Όταν μαθαίνει τα άσχημα νέα αισθάνεται συντετριμμένος.

Δείτε ακόμα: Η Επιστροφή: Περιλήψεις Επεισοδίων: 19-20-21-22-23-24

Μπαίνει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η κατάστασή της επιδεινώνεται και φωνάζει τους γιατρούς για να τη βοηθήσουν. Όταν ο Σελίμ μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι στο νοσοκομείο, τον κυνηγάει για να τον πιάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Τουλάι είναι στα χέρια του πρώην αφεντικού της, του Γκιοκχάν και ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ προσπαθούν να τη σώσουν. Καταλήγουν όμως να πέσουν θύματα ξυλοδαρμού από τους άντρες του Γκιοκχάν…

Πηγή: happytv
Close