Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 2 β κύκλου στο Star. Το δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως καθώς ο Ερκούτ και η Αρζού τσακώνονται για το όπλο κατά τη διάρκεια του γάμου της Ζεϊνέπ , το όπλο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα τραυματίζει τη Ζεϊνέπ..

Δείτε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Στο επεισόδιο 2 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως καθώς ο Σερντάρ είναι αποφασισμένος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ για όλα όσα του έκανε. Αυτός έχει στην κατοχή του το cd της Αρζού και πιστεύει πως αναγκάστηκε από κάποιον να κάνει όλα όσα ομολογεί.

Η οικογένεια Εμιρόγλου ανησυχεί για την κατάσταση της Ζεϊνέπ καθώς δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γιατρούς. Τελικά οι γιατροί τους ανακοινώνουν πως η επέμβαση είχε επιτυχία αλλά δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της.

Ο Ερκούτ μπαίνει κρυφά μέσα στο νοσοκομείο και ανακουφίζεται όταν μαθαίνει τα καλά νέα για τη Ζεϊνέπ. Τσακώνεται με την Αρζού για το ποιος τελικά πάτησε τη σκανδάλη και τη διαφωνία τους ακούει τυχαία ο Σερντάρ. Η απουσία του Κενάν έχει ανησυχήσει την οικογένεια και η Ιπέκ με την Αλιγιέ αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία.

Δείτε ακόμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20-21-22-23-24-25

Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Ο Σερντάρ της λέει πως άκουσε τη συζήτησή της με τον Ερκούτ και απειλεί να τα πει όλα στον Κενάν. Η Αρζού του λέει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Κενάν αλλά ο Σερντάρ δεν την πιστεύει…

 

Πηγή: happytv
Close