Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 7 β κύκλου στο Star. Το έβδομο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30.

Σκηνοθεσία: Ογκιούζ Αγιάζ, Φούλια Γιαβούζογλου

Σενάριο: Ruya Istanbul

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Βολκάν Κολπάν, Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, Χασάν Μπαλικτάς, Εμρέ Κιβιλτσίμ, Γκιουλτσίν Τουντσόκ, Μπατουχάν Σοντσούλ, Ιλκέρ Γκουρσόι, Ζεϊνέπ Οτζρέν, Εσίν Μπενίμ, Αϊσούν Γκιουβέν, Σουκρού Βεϊσέλ, Ουμούτ Ολτσέρ

Επεισόδιο 7 | Σεζόν 2 | Ημέρα προβολής: Τρίτη 16/10/18

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως Η Αλιγιέ είναι σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού είναι θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση….

Δείτε ακόμα: Πέτα τη φριτέζα –Περιλήψεις Επεισοδίων 7-8

Στο επεισόδιο 7 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως όλοι είναι έξαλλοι επειδή ο Ερκούτ κατάφερε να μπει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Ο Χουσεϊν, ο άντρας που βρήκε τραυματισμένο τον Κενάν, ζητάει βοήθεια αλλά επειδή είναι ένας άντρας διαταραγμένος διανοητικά και μένει μόνος του, κανένας δεν δίνει σημασία στα λόγια του.

Όταν ο Χουσείν βρίσκει το κινητό του Κενάν, τηλεφωνεί στη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ προσπαθούν ξανά να σώσουν την Τουλάι και πάνω στον διαπληκτισμό ένας από τους μπράβους βγάζει μαχαίρι και επιτίθεται στον Βεϊσέλ. Ο Βεϊσελ κατά λάθος τον μαχαιρώνει. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φεύγουν αφήνοντας τον άντρα αιμόφυρτο.

Δείτε ακόμα: Η Επιστροφή: Περιλήψεις Επεισοδίων: 19-20-21-22-23-24

Η Τουγτσέ δεν μπορεί να αποδεχθεί τον θάνατο του πατέρα της και η κατάστασή της τους επηρεάζει όλους στο κτήμα. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και ζητάει να βάλουν τέλος στην πολυετή έχθρα τους. Η Μελέκ σκέφτεται συνεχώς τις ωραίες στιγμές ευτυχίας, που έζησε στο πλευρό του Κενάν. Όταν της τηλεφωνεί ο Χουσείν, τρέχει να βρει τον Κενάν. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ζωντανός. Ο Κενάν συνέρχεται όταν ακούει τη φωνή της Μελέκ…

Πηγή: happytv
Close