Πανικός από επίθεση σάτυρου σε δύο κοριτσάκια

 

 
 trenchcoat-flasher-620x420

 

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι άνδρες της Ασφάλειας στην Κομοτηνή, με τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων με σεξουαλικό περιεχόμενο σε βάρος ανήλικων κοριτσιών εδώ και τρεις μήνες.

Οι έρευνες εντείνονται, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να εξηγήσουν αν έχουν να κάνουν με ένα, δυο ή τρεις σάτυρους.

Κι αυτό, γιατί οι παρενοχλήσεις ανήλικων κοριτσιών έχουν κάθε φορά διαφορετικό «σενάριο», ενώ τα μικρά σε ηλικία θύματα δεν μπορούν να δώσουν σαφείς περιγραφές των δραστών. Τα τελευταία κρούσματα, σε διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε λίγη ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, προήλθαν από έναν επιδειξία που δεν δίστασε να κατεβάσει το παντελόνι του και να αρχίσει να αυνανίζεται μπροστά σε δυο 11χρονες μαθήτριες! Τα κορίτσια, που το έβαλαν στα πόδια τρομοκρατημένα, περιγράφουν τον σάτυρο ως μελαψό.

Η περιγραφή δεν ταιριάζει με αυτή του αγνώστου που, μόλις την προηγούμενη ημέρα, είχε πλησιάσει μια 10χρονη μαθήτρια την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τη σταμάτησε και της έδειξε φωτογραφίες με πορνό περιεχόμενο που είχε καταχωρημένες στο κινητό του! Και σε αυτή την περίπτωση, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει όταν χτύπησε το κινητό του παιδόφιλου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον ίδιο άνδρα ηλικίας 30 ως 35 χρόνων που είχε επιτεθεί σε μια 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου, όταν μπήκε μαζί της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της. Τότε, η ανήλικη μαθήτρια είχε σωθεί από την εμφάνιση ενός επαγγελματία που κάλεσε τον ανελκυστήρα και μόλις άνοιξε την πόρτα ο σάτυρος το έβαλε στα πόδια.

toxwni

Close