Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα που φούντωνε την Έφη – Οι απάτες και οι καταγγελίες

Επίθεση με βιτριόλι: Το παρελθόν της χαρτορίχτρας, που εμπιστευόταν η 36χρονη Έφη όταν  επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020;

Όπως προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα, η δράστις εμπιστευόταν σε μια σχεδόν 90χρονη τα προσωπικά της, την πλήρωνε για να της δίνει συμβουλές και να της αποκαλύπτει τα… μελλούμενα μέσα από τα χαρτιά.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα που φούντωνε την Έφη – Οι απάτες και οι καταγγελίες

Σύμφωνα με το Mega, η χαρτορίχτρα έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού το 2000 είχε συλληφθεί για απάτες, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, από τους οποίους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα προβλέψεις για τη ζωή τους.

Η 67χρονη τότε -88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Δείτε επίσης : Δεκαοχτάχρονη στον Κίσσαμο Χανίων δέχτηκε επίθεση με χημικο υγρό

Η ίδια τότε σύμφωνα με το newsit.gr  αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. «Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει», είχε δηλώσει.

Έτσι, δεν έμεινε στη φυλακή και εδώ και 40 χρόνια συνεχίζει τη δράση της, η οποία προφανώς της αποφέρει κέρδη.

 

Close