Επίθεση με βιτριόλι : Βοήθεια, με κάψανε – Οι μαρτυρίες για την ημέρα της επίθεσης

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν το συμβάν είναι συγκλονιστικές. Η Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο έξω από τον την  εργασία της στην Καλλιθέα.   

Ο κ. Φώτης Σταθόπουλος, έχει καφετέρια δίπλα στην επιχείρηση που δούλευε η Ιωάννα. Οι περιγραφές του στην Κοινωνία Ώρα MEGA για την ημέρας της επίθεσης και τις αντιδράσεις του θύματος συγκλονίζουν.

«Ήμουν από τους πρώτους που άκουσα την κοπέλα να βγαίνει από το κτίριο μετά την επίθεση. 40χρόνια στη γειτονιά τέτοιο γεγονός δεν ξανά είδαμε. Ακούμε φωνές. ‘’Βοήθεια, βοήθεια’’ φώναζε η Ιωάννα. Κατευθύνθηκε στο φαρμακείο, ήταν κόκκινη στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια. Έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με τα εσώρουχα γιατί την έκαιγαν τα ρούχα. Στο φαρμακείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. ‘’Με κάψανε’’ φώναζε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δειτε επίσης : Επίθεση με βιτριόλι: Η ποινή- χάδι που αντιμετωπίζει η δράστις- Σε πόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί

Μάλιστα, όπως είπε, η δράστρια που επιτέθηκε στην Ιωάννα την είχε δει που πάρκαρε. «Την περίμενε στο ασανσέρ κι εκεί της επιτέθηκε. Η άλλη (σ.σ. η δράστρια) ήταν καλυμμένη, με μάσκα».

Παράλληλα, ο κ. Σταθόπουλος σχολίασε σύμφωνα με το megatv.com την χθεσινή παρουσία της Ιωάννας στα δικαστήρια. «Ήταν ανατριχιαστική εικόνα. Μια κούκλα, πανέμορφη, σοβαρή κοπέλα ήταν η Ιωάννα, ερχόταν να πάρει τον καφέ της. Αυτό που είδαμε μας θύμισε μεσαίωνα».

Πότε είχε ξανά πάει στη δουλειά της

Η κ. Άννα, άλλη αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση, υπογράμμισε στο MEGA ότιδεν ήταν η πρώτη φορά που η Ιωάννα βγήκε έτσι από σπίτι της.

Δειτε επίσης : Επίθεση με βιτριόλι: Nτοκουμέντα με συνομιλίες της 35χρονης κατηγορούμενης με χαρτορίχτρα: «Πώς δεν μου έβγαλες την πατσαβούρα;»

«Τον Αύγουστο ήρθε στη δουλειά της, με την ίδια περιβολή. Ήταν πολύ όμορφη και καλό παιδί. Πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιωθεί» τονίζει.

Close