Eurovision 2026: Όλοι οι stars που θα τραγουδήσουν στον ελληνικό Τελικό

Eurovision 2026: Όλοι οι stars που θα τραγουδήσουν στον ελληνικό Τελικό

Το Sing for Greece 2026 έρχεται την Τετάρτη 11, Παρασκευή 13 και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:00 όπου και θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision 2026. Ποιοι stars θα εμφανιστούν;

Φαίνεται πως τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στις τρεις βραδιές (Τετάρτη 11, την Παρασκευή 13 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026) που ετοιμάζει η ΕΡΤ για το show Sing for Greece 2026 όπου και θα επιλεγεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026.

Πιο συγκεκριμένα στο Α’ Ημιτελικό, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, η Klavdia θα ανέβει στη σκηνή του «Sing for Greece» για να μας βάλει σε ρυθμούς Eurovision. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον περσινό διαγωνισμό, θα ταξιδέψει το κοινό με τη μοναδική φωνή της, που μας χάρισε την εξαιρετική 6η θέση στη Eurovision 2025.

Δείτε ακόμα Eurovision: Η Ελλάδα στη 3η θέση κατάταξης χωρίς ακόμη να έχει βγει η επίσημη επιλογή τραγουδιού

Ενώ στον Β’ Ημιτελικό, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, θα απολαύσουμε την Τάμτα, την πιο ανατρεπτική καλλιτέχνιδα της ελληνικής pop σκηνής, η οποία θα παρουσιάσει μαζί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, με μοναδικές ερμηνευτικές αντιθέσεις και αέρα Εurovision.

Τέλος, στον Β’ Ημιτελικό, η Antigoni θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά ζωντανά, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Από την άλλη στο Τελικό, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ο μοναδικός Χρήστος Μάστορας, με τη σπουδαία μουσική διαδρομή, θα χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ξεχωριστές ερμηνείες του και την αστείρευτη ενέργειά του.

Eurovision 2026: Όλοι οι stars που θα τραγουδήσουν στον ελληνικό Τελικό

Ενώ ο χρόνος για τις τρεις βραδιές του «Sing for Greece 2026» μετράει αντίστροφα και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Τα τρία shows με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Βρανά θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ World και από το ERTFLIX με υπηρεσίες προσβασιμότητας, καθώς και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, σε ειδική εκπομπή που θα παρουσιάσουν η Μικαέλα Θεοφίλου και ο Δημήτρης Μεϊδάνης, από τη Φωνή της Ελλάδας και από το ERT εcho.

Δημοφιλή άρθρα: