Έβρος: Έσκασε η βάρκα και βρέθηκαν στο νερό – Τέσσερις αγνοούμενοι, οι τρεις παιδιά

Αγωνία στον Έβρο. Βάρκα με μετανάστες έσκασε και βυθίστηκε στο ποτάμι. Προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία. Οκτώ οι διασωθέντες, αγωνία για τους αγνοούμενους.
Αγωνία στον Έβρο, όπου τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση φουσκωτής βάρκας που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην περιοχή των Πετράδων Διδυμοτείχου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ομάδα συνολικά 12 ατόμων επιχείρησε, τις πρωινές ώρες, να εισέλθει παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, με φουσκωτή βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου.

Δείτε επίσης: Εκτακτο-Έκρηξη σε ταβέρνα! Αναφορές για 3 νεκρούς

Έσκασε η βάρκα – Τέσσερις αγνοούμενοι
Βάση των μαρτυριών των διασωθέντων, η βάρκα έσκασε με αποτέλεσμα οι 12 επιβαίνοντες σε αυτήν να βρεθούν στο νερό και μόνον οι οκτώ εξ αυτών κατάφεραν να προσεγγίσουν ελληνική νησίδα απ’ όπου κάλεσαν σε βοήθεια και διασώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων ατόμων, τρία εκ των οποίων παιδιά, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των οποίων διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής…

Δείτε επίσης: Βασικές οδηγίες για να προφυλαχθείτε από τη γρίπη

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 ένας από τους διασωθέντες είπε ότι στα παγωμένα νερά του Έβρου χάθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά του που επέβαιναν στη βάρκα.

Οι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί και κρατούνται στην υπηρεσία συνοριακης φύλαξης Διδυμοτείχου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr
Close