Έβρος: Συγκλόνισε στην κατάθεσή του ο συνοριοφύλακας, πρώην σύντροφος της Βίκυς. Οι Αρχές ερευνούν το τετράδιό της

Στις Αρχές κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση της άτυχης Βίκυς ο πρώην σύντροφος της 28χρονης. Ο οποίος ήταν συντετριμμένος σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας καθώς φαίνεται την αγαπούσε πολύ.

Απαντήσεις ζητούν η οικογένεια και οι φίλοι της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό Έβρου η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον πατέρα της είναι πολλά. Όπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Όλη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη. Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν. Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να έγινε.

Δείτε ακόμα: Φως στο Τούνελ: Όλα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο φερόμενος δράστης

Έβρος: Συγκλόνισε στην κατάθεσή του ο συνοριοφύλακας, πρώην σύντροφος της Βίκυς. Οι Αρχές ερευνούν το τετράδιό της

Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν το απόγευμα στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Πήραν καταθέσεις και εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής. Μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι κάποιο άλλο όχημα ακολουθούσε τη μηχανή της. Απαντήσεις, όμως, αναμένεται να δώσει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με τους φίλους της, η Βίκυ είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον σύντροφό της που είναι συνοριοφύλακας. Ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο λίγους μήνες, ενώ είχαν υπάρξει ξανά μαζί όταν η κοπέλα ήταν ακόμα μαθήτρια Λυκείου. Τότε είχαν μια σχέση τριών ετών. Ο νεαρός κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με το Star, ήταν συντετριμμένος, καθώς την αγαπούσε πολύ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει ότι κάτι μεσολάβησε και άλλαξε την ψυχολογία του κοριτσιού. Η Βίκυ δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι της χωρίς κράνος και ειδικά όταν ήταν να βγει έξω από το χωριό. Εκείνη την ημέρα λοιπόν έφυγε βιαστικά και χωρίς το κράνος.

Δείτε ακόμα: Δίκη Πάτρα : Η παρατήρηση του Αλέξη Κούγια στη μάρτυρα  Μην κάθεστε σταυροπόδι, καφενείο είμαστε;

Για την Αστυνομία, οι κρίσιμες ώρες είναι μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι. Αυτό το διάστημα σύμφωνα με το nassosblog.gr κάτι ίσως έχει μεσολαβήσει. Το τι συνέβη θα απαντηθεί από την έρευνα που γίνεται από την Ασφάλεια. Η υπόθεση δεν θα κλείσει αν δεν απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close