Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της μητέρας της

Η Φώφη Γεννηματά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία ιδιαίτερα συγκινητική αφιέρωση στην μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 25 χρόνια.

Με τα πιο ποιητικά, γλυκά και εκφραστικά λόγια μίλησε για την μητέρα της, τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της που τόσο θαύμασε και αγάπησε. Δείτε παρακάτω το κείμενο προς τη μητέρα της που μας έκανε να λυγίσουμε.

Δείτε επίσης Νέα, ξανθιά με κοιλιακούς: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Πάριου (εικόνες)

«Κάκια

Ένας χείμαρρος από χρυσαφένια μαλλιά, ζεστά μαύρα μάτια, υπέροχα πόδια, μα πάνω απ’ όλα πνεύμα ελεύθερο.

Δεν έμπαινε σε καλούπια. Δεν της άρεσαν οι κανόνες. Δεν ακολουθούσε σίγουρους δρόμους. Έλεγε πάντα αυτό που πίστευε ότι και να γινόταν. Είχε δύναμη, πίστευε στη δύναμη της γυναίκας.

Οδηγούσε, κρατούσε το τιμόνι στη ζωή της, στη ζωή μας. Με ένα της βλέμμα ξέραμε τι έπρεπε να γίνει, δεν χρειαζόταν να σηκώσει τη φωνή. Με μια ματιά ήξερε τι είχαμε στην ψυχή μας.

Χόρευε, μας έπιανε από το χέρι και χορεύαμε, μόνες μέσα στο σπίτι, στροβιλιζόμασταν οι τρεις μας στην ασφάλεια, στην ευτυχία και τίποτα δεν μπορούσε να μας πληγώσει.

Θύμωνε με το άδικο και αντιδρούσε, δεν άφηνε να τη νικήσει, επαναστατούσε, αγρίευε.

Ζούσε, ζήσαμε μαζί με πάθος, με αγάπη.

Πολέμησε, δεν ήταν πάντα όλα εύκολα, εχθροί, αντίπαλοι, καλοθελητές, επιθέσεις, φθόνος, ακόμα και η καθημερινότητα συχνά ήταν δύσκολη.

Αρχές Σεπτέμβρη του 1993 της λέω, στην εντατική του Ευαγγελισμού, θα λείψουμε για λίγες μέρες, πάμε στην Αμερική για μια πειραματική θεραπεία… Με κοίταξε σα να μου έλεγε δεν ξέρω αν θα σε ξαναδώ. Μας περίμενε.

Κοριτσάκι μου, ήταν οι τελευταίες λέξεις που μου είπε, 15 Σεπτέμβρη έφυγε.

Γροθιά στο στομάχι, εκείνη όμως μου έμαθε να σφίγγω τη γροθιά και να προχωρώ.».

Δείτε επίσης Επίδομα για τις μητέρες 1.000 ευρώ! Δείτε ποιες αφορά!

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της μητέρας της

Close