Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς  – Για μένα το παιδί μου το σκότωσε δυο φορές

Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση», συγκλονίζει  η τραγική μητέρα.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που βρήκε τραγικό τέλος στα 26 της χρόνια από τον καθ΄ ομολογία δολοφόνο 30χρονο σύντροφο της στη Φολέγανδρο μίλησε και… συγκλόνισε τους πάντες καθώς τόνισε πως ο δράστης σκότωσε το παιδί της δύο φορές και πως είχε την ευκαιρία να τη σώσει, έστω και την ύστατη στιγμή, αλλά δεν το έκανε.

“Τη σκότωσε δύο φορές”

«Η Δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας: «Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές».

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά: Η Μυλωνοπουλου έδωσε πολύωρη κατάθεση- Δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – Για μένα το παιδί μου το σκότωσε δυο φορές

Παράλληλα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας σύμφωνα με το dikastiko.gr πρόσθεσε ότι πλέον ο λόγος είναι στη Δικαιοσύνη. «Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει» τόνισε.

«Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση», κατέληξε η τραγική μάνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close