Φωτιά στην Αττική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα δυο αγνοούμενα κοριτσάκια

– Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης των 9χρονων κοριτσιών – Ο πατέρας τους δήλωσε πως τα αναγνώρισε σε σκάφος από εικόνες που είδε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ – Δίπλα τους εμφανιζόταν ένας άνδρας χωρίς μπλούζα, ο οποίος κλήθηκε να εμφανιστεί για να δώσει πληροφορίες – Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας και ανέτρεψε τα πάντα λέγοντας πως τα παιδιά δίπλα του είναι τα δικά του παιδιά!
Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δυο δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018), λίγο αφού ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική. Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είπε πως τις αναγνώρισε σε σκάφος που διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους. Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.

Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.

Φωτιά στην Αττική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα δυο αγνοούμενα κοριτσάκια

Η ανατροπή

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο άνδρας που φαίνεται στο video όντως εμφανίστηκε, το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας. Και είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά στα οποία στέκεται δίπλα την ώρα της διάσωσης είναι τα δικά του παιδιά! Εκτίμησε πως ίσως ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών, μέσα στην αγωνία του για τα παιδιά του, να έχει μπερδευτεί.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος επίσης βρέθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.

Η κατάθεση του άνδρα περιπλέκει τα πράγματα. Τα δυο κορίτσια ήταν μαζί με τον παππού τους, Φίλιππο Φιλιππόπουλο και τη γιαγιά τους Σοφία. Η τύχη των δυο τελευταίων αγνοείται, όπως κι εκείνη των δυο μικρών κοριτσιών.

Τα δυο κοριτσάκια έχουν μακριά καστανά μαλλιά και ύψος 1.30μ.

Το χρονικό του θρίλερ μετά τη φωτιά την Αττική

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.07.2018) ο πατέρας των δυο κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ότι ο ίδιος και η σύζυγός του αναγνώρισαν στα τηλεοπτικά πλάνα τα παιδιά τους. Είπε πως τα παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους γονείς του, Φίλιππο και Σοφία για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα.

Φωτιά στην Αττική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα δυο αγνοούμενα κοριτσάκια

Ο Φίλιππος Φιλιππόπουλος, παππούς των κοριτσιών – Φωτογραφία Facebook

Φωτιά στην Αττική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα δυο αγνοούμενα κοριτσάκια

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, γιαγιά των κοριτσιών – Φωτογραφία Facebook

Ξεκίνησαν στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) και η τελευταία φορά που τους μίλησαν ήταν στις 18:20. Δεν γνωρίζει αν οι γονείς του ζουν. Είπε ότι τα παιδιά του σώθηκαν γιατί τα είδε σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha. Και από εκείνη τη στιγμή έχει, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη, κινήσει γη και ουρανό για να βρει τα δίδυμα κοριτσάκια του.

«Αφού κάναμε τα πάντα, πήγαμε σε νοσοκομεία, αστυνομία, μας είπε η πυροσβεστική πως η έσχατη λύση είναι να πάτε στο νεκροτομείο μήπως τα βρείτε εκεί. Πήγαμε στο νεκροτομείο στο Γουδί και μας έκαναν τεστ DNA για να γίνει η ταυτοποίηση. Σαν από θαύμα και ενώ ήμασταν απελπισμένοι κι εγώ και η γυναίκα μου, βρήκαμε αυτό το βιντεάκι και αναγνωρίσαμε τα παιδιά. Πήραμε στο σταθμό και μας έδωσαν το πλάνο πιο καθαρό και τα αναγνωρίσαμε. Αλλά δεν υπάρχουν οι γονείς μου πουθενά», περιέγραψε ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

Δείτε τι είπε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit
Close