Φρίκη:  6 πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε γέφυρα – Προσοχή σκληρές εικόνες

Φρικιαστικές εικόνες στην πολιτεία Σακατέκας  με ΄έξι πτώματα κρεμασμένα σε γέφυρα .

Τα ημίγυμνα πτώματα βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, διευκρίνισε η ίδια πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί επειδή δεν είχε ρητή έγκριση της υπηρεσίας της να μιλήσει σε ΜΜΕ.

Μεξικανικές εφημερίδες αναφέρθηκαν νωρίτερα στο μακάβριο εύρημα.

Φρίκη: 6 πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε γέφυρα – Προσοχή σκληρές εικόνες

Φρίκη: 6 πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε γέφυρα – Προσοχή σκληρές εικόνες

Φρίκη: 6 πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε γέφυρα – Προσοχή σκληρές εικόνες

Στη Σακατέκας, πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας, η βία των συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί μάστιγα. Τους τελευταίους μήνες το καρτέλ Σιναλόα και το αντίπαλο καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο σύμφωνα με το newsit.gr  έχουν εμπλακεί σε σύγκρουση για τον έλεγχο στρατηγικής σημασίας οδών του λαθρεμπορίου των ναρκωτικών.

Δείτε επίσης : Σπάνε καρδιές :Οι μαρτυρίες κατοίκων που έζησαν τον εφιάλτη της πυρκαγιάς

Τον Ιούλιο βρέθηκαν κρεμασμένα από γέφυρες στην πολιτεία Σακατέκας 11 πτώματα, σε ορισμένες περιπτώσεις με απειλητικά μηνύματα. Κάποια είχαν αφεθεί στους δήμους Φρεσνίγιο και Βαλπαραΐσο, όπου οι δείκτες της εγκληματικότητας καταγράφουν αλματώδη άνοδο.

Δείτε επίσης : Μήλος: Βυθίστηκε σκάφος με 18 άτομα

Στην πολιτεία Σακατέκας δολοφονήθηκαν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς 536 άνθρωποι, αριθμός αυξημένος κατά 57% από την αντίστοιχη περίοδο του 2020, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Το κύμα βίας των συμμοριών έχει στοιχίσει τη ζωή 300.000 και πλέον ανθρώπων από τον Δεκέμβριο του 2006, όταν στο Μεξικό κηρύχθηκε ο λεγόμενος «πόλεμος κατά των ναρκωτικών», με τον στρατό να αναπτύσσεται στο εσωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close