Φρίκη : Επιστάτης απήγαγε 12χρονο, ζήτησε 400.000 ευρώ και τον στραγγάλισε

Φρίκη έχει προκαλέσει  η απαγωγή και δολοφονία ενός 12χρονου παιδιού , από  επιστάτη της πολυκατοικίας που διέμενε.

Ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ ήταν γιος κοσμηματοπώλη από την Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στην Μερσίνα. Η απαγωγή του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) ,ενώ το αγόρι έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας του.

Αμέσως μετά την απαγωγή, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένεια του παιδιού και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι.

Δείτε επίσης : Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου : Aυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για την αρπαγή και την δολοφονία του

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης διέδωσαν μια φωτογραφία, στην οποία φέρεται να απεικονίζεται δεμένος χειροπόδαρα και με ταινία στο στόμα ο άτυχος 12χρονος.

Μετά το τηλεφώνημα η οικογένεια του 12χρονου ενημέρωσε τις αρχές, με αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες στην περιοχή στην οποία είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο Χαλέντ.

Φρίκη : Επιστάτης απήγαγε 12χρονο, ζήτησε 400.000 ευρώ και τον στραγγάλισε

Εξετάζοντας τα διαθέσιμα στοιχεία αλλά και υλικό από κάμερες οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 12χρονος δεν είχε απομακρυνθεί από το κτήριο στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του, επικεντρώνοντας εκεί τις έρευνές τους.

Δείτε επίσης : 7 νεκροί για 1 κουδούνι: Η άγρια βεντέτα που ερήμωσε ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη

Δυστυχώς ο Χαλέντ εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου. Το άψυχο σώμα του ήταν τυλιγμένο σ’ ένα χαλί. Όπως διαπιστώθηκε, αιτία θανάτου του ήταν ο στραγγαλισμός.

Οι υποψίες στράφηκαν άμεσα στον επιστάτη του κτηρίου, καθώς ήταν ο μοναδικός που είχε κλειδιά για το υπόγειο .. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, οι κάμερες στον χώρο αυτό είχαν απενεργοποιηθεί τις ώρες της απαγωγής του 12χρονου Χαλέντ. Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Hasan C., τον οποίο κατηγορούν για τη δολοφονία του 12χρονου.

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, ένοικος του κτηρίου, ο επιστάτης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 12χρονου είχε το θράσος να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close