Κηφισιά: Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που κρατούσε

Φρίκη με Οικιακή βοηθό η οποία φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που κρατούσε 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία οικιακή βοηθός σε σπίτι στην Κηφισιά συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε τα παιδιά οικογένειας, τα οποία πρόσεχε.
Την είδηση έκανε γνωστή ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Χρήστος Μπαλάσκας, με ανάρτησή του στο Facebook.

«6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας, την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του», αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε επίσης : Άλιμος: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει στην θαλάσσια

«Η 28χρονη αλλοδαπή (από Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα σύμφωνα με το megatv.com . Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close