Φρίκη στη Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο πάνω στο πόδι 15χρονης επειδή τον απέρριψε

16χρονος  συνελήφθη μετά τις καταγγελίες δύο 15χρονων κòριτσιών στη Λάρισα. Ο 16χρονος  Κατηγορείται πως έσβησε τσιγάρο στο γόνατο της του ενός  κοριτσιού όταν εκείνη τον απέρριψε ερwτικά.

Δυο κορίτσια 15 ετών, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, δέχθηκαν τις πιέσεις 16χρονου, σε κοινή παρέα, να ενδώσουν σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Σύμφωνα με αρχικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία, οι κοπέλες αρνήθηκαν, αντέδρασαν και ο νεαρός μαθητής, σε μια πρωτοφανή και απαράδεκτη αντίδραση, έσβησε το τσιγάρο του στο πόδι της μιας, προκαλώντας της έγκαυμα.

Δείτε επίσης : Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Τα κòρίτσια μιλήσαν στους γονείς τους, ακολούθησε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ και σύλληψη του 16χρονου με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας.

Μετά την απολογία του, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με το ertnews.gr , με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος, ενώ η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαστική αίθουσα με δικογραφία σε βάρος του μαθητή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close