Φρίκη : Την σκότωσε ο κουνιάδος της ενώ κοιμόταν δίπλα το δίχρονο παιδί της

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως  το δίχρονο παιδί έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της αφού κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι μαζί της .

Ο κουνιάδος της φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος μάλιστα αφού σκότωσε τη γυναίκα, κατόπιν αυτοκτόνησε στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός ταξί την ώρα του συμβάντος, ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε ακούσει πολλές φορές τον αδερφό του να φωνάζει «θα σε σκοτώσω», αλλά δεν ελήφθησαν ποτέ σοβαρά υπόψη οι απειλές. Στο ισόγειο οίκημα ζούσαν ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του, καθώς και ο αδερφός του με τη σύζυγό του Migena και τα δύο τους παιδιά, 4 και 2 ετών.

Δείτε επίσης : Σοκαριστικό : Άστεγη γυναίκα γέννησε στον δρόμο

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σπίτι βρήκαν το πιστόλι στην άλλη πλευρά της αυλής σύμφωνα με το nassosblog.gr , κάτι που δεν συνάδει με το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Οι πρώτες υποψίες των ανακριτών ήταν ότι το όπλο αφαιρέθηκε από άλλο άτομο, ως προσπάθεια καταστροφής των στοιχείων, αλλά μετά από ανάκριση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως ο παππούς είχε μετακινήσει το όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close