Φρικτό περιστατικό : Διευθυντής Γυμνασίου σε καθηγήτριες: Είσαι τεμπέλα δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο

Σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά  διευθυντή Γυμνασίου προς καθηγήτριες του σχολείου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μια απίστευτη και σοβαρή καταγγελία έφτασε στην efsyn.gr για διευθυντή Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ψήφισμα – καταγγελία της Γενικής Συνέλευσης της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, ο διευθυντής του 56ου Γυμνασίου Αθήνας, προχώρησε, κατά την ομιλία του στη συνέλευση των εκπαιδευτικών, σε σειρά αδιανόητων θέσεων και χαρακτηρισμών ενάντια σε συναδέλφους του εκπαιδευτικούς, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά τους, αλλά και το κοινό αίσθημα της συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε σύμφωνα με το koutipandoras.gr ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα, ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

Δείτε επίσης : ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεντάχρονο μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Το ψήφισμα – καταγγελία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας (17/01/2023)

H Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Επαμεινώνδα Νικολόπουλου, διευθυντή του 56ου Γυμνασίου Αθήνας και υποψηφίου της ΔΑΚΕ, ο οποίος προχώρησε κατά την ομιλία του σε σειρά αδιανόητων θέσεων και χαρακτηρισμών ενάντια σε συναδέλφους και συναδέλφισσες, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά τους, αλλά και το κοινό αίσθημα της συνέλευσης.

Δείτε επίσης : Θρήνος: Δεκάχρονος μαθητής πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα, ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του και απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Η Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close