Γιάννης Στάνκογλου:  Περιπέτεια για τον ηθοποιό  – Τον απείλησαν με όπλο

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου είχε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια  στο κέντρο της Αθήνας. Τι συνέβη ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαπληκτισμό ένας οδηγός ταξί φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον γνωστό ηθοποιό και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί.

Δείτε επίσης : Άρτεμις Αστεριάδη : Στο νοσοκομείο το νεογέννητο βρέφος της

Ο οδηγός ταξί έβγαλε όπλο όταν ο Στάνκογλου προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας οδηγός ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Δείτε επίσης : Βουλή: 17χρονη επιχείρησε να μπει με μαχαίρι

Τότε ο αυτοκινητιστής έβγαλε περίστροφο σύμφωνα με το newsbomb.gr  και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει. Τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει τον οδηγό ταξί με το όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close